Waddinxveen.ORG

Home Bericht toevoegen Contact

De collega’s van Rotterdamoost hadden vandaag een bijzondere hulpverlenende

De collega’s van Rotterdamoost hadden vandaag een bijzondere hulpverlenende taak.

Politie gaat naar sollicitatiegesprek van slachtoffer verkeersongeval

Het overkwam een 23 jarige vrouw uit NieuwerkerkaandenIJssel die vandaag onderweg was naar haar sollicitatiegesprek bij een fastfoodketen in ons werkgebied. Iets wat je natuurlijk niet wil missen als je om werk verlegen zit.

Het sollicitatiegesprek ging de vrouw helaas niet halen. Op de ‘s-Gravenweg kreeg zij tot grote schrik een ongeval met haar fiets en raakte daarbij gewond. Zodanig dat zij voor verdere zorg naar het IJssellandziekenhuis moest worden vervoerd en dus niet meer naar haar sollicitatiegesprek kon gaan. Daar bedachten de collega’s wat op…

Ze trokken hun stoute schoenen aan en reden naar het fastfoodketen waar de vrouw haar gesprek zou hebben. Ze vroegen om de manager en bespraken met hem de sollicitatie van de vrouw. Of de gesprekstechnieken van onze collega’s voldoende genoeg waren om het bedrijf ervan te overtuigen de vrouw een baan aan te bieden weten we nog niet. Maar we hopen op het beste…..

Tot slot brachten de collega’s de fiets van het slachtoffer nog even bij haar huisadres. Na behandeling in het ziekenhuis mocht de vrouw weer naar huis.

POLWZ RNMOost politie hulpverlening dienstbaar RijnmondOost

link

De collega’s van Rotterdamoost hadden vandaag een bijzondere hulpverlenende