Waddinxveen.ORG

Home Bericht toevoegen Contact

Zojuist hebben we op de A12 een auto in beslag

Zojuist hebben we op de A12 een auto in beslag genomen. Bij het opvragen van het kenteken in het politiesysteem bleek dat er een einddatum op de tenaamstelling van de eigenaar zat en dat het kenteken daarom verlopen was. Als een Pools kenteken is verlopen, en er is er geen eigenaar bekend, is de auto niet verzekerd en rijdt de auto en bestuurder anoniem rond. Bekeuringen op kenteken, zoals bij een flitspaal, komen niet aan. Verder kan een voertuig gebruikt worden bij een misdrijf en niet opgespoord worden, omdat er geen huidige eigenaar van bekend is.

De kentekenplaten van de auto zullen worden vernietigd en de bestuurder van de auto moet binnen 14 dagen een nieuw kenteken hebben aangevraagd in Polen, om de auto weer terug te krijgen.

De bestuurder heeft een bekeuring gekregen. De Officier van Justitie bepaalt de hoogte van de boete.

POLWZ politie inbeslag

link

Zojuist hebben we op de A12 een auto in beslag