Waddinxveen.ORG

Home Bericht toevoegen Contact

Deze nacht betrapten wij 4 automobilisten op het rijden onder

Deze nacht betrapten wij 4 automobilisten op het rijden onder invloed van alcohol/drugs.

Één bestuurder reed vermoedelijk op de A12 onder invloed van drugs. Een speekseltest wees uit dat er THC en cocaïne aanwezig was. Op de Bermweg in NieuwerkerkaandenIJssel reed een beginnend bestuurder van een snorfiets onder invloed van alcohol. Hij blies uiteindelijk 165 UG/L. Op de Dorpsstraat in Waddinxveen liep een beginnend bestuurster van een bromfiets tegen de lamp. De uitslag was hier 285 UG/L. Tijdens het overbrengen van deze vrouw, viel een andere bestuurder op vanwege zijn rijgedrag. Ook hij moest uiteindelijk blazen op de ademanalyse. Vanwege het feit dat de meneer een tegenonderzoek wilde, is er door een arts bloed afgenomen. Zijn rijbewijs is echter wel ingevorderd in afwachting van een beslissing van het OM. De 2 bloedblokken zijn afgeleverd bij het NFI.

POLWZ politie onderinvloed artikel8

link

Deze nacht betrapten wij 4 automobilisten op het rijden onder