Waddinxveen.ORG

Home Bericht toevoegen Contact

BETAAL NIET EXTRA VOOR BELLEN NAAR POLITIE!

BETAAL NIET EXTRA VOOR BELLEN NAAR POLITIE!

Wil je contact met de politie en is er sprake van spoed, bel altijd het alarmnummer 112. Dit is altijd gratis. Is er geen sprake van spoed, maar wil je wel contact met de politie? Bel dan 0900-8844. Hiervoor betaal je het lokale tarief.

Bij het zoeken naar de politie op internet komt ook een telefoonnummer naar boven van een commercieel bedrijf dat aanbiedt om u door te verbinden naar de politie. Je betaalt dan onnodig 90 cent per minuut, voor de duur van het hele gesprek.

Voorkom hoge kosten en gebruik alleen de officiële telefoonnummers van de politie. Deze kun je vinden op https://www.politie.nl/contact

link

BETAAL NIET EXTRA VOOR BELLEN NAAR POLITIE!