Waddinxveen.ORG

Home Bericht toevoegen Contact

Op woensdagavond 20 september 2017 wordt in de dorpskern Zevenhuizen

Op woensdagavond 20 september 2017 wordt in de dorpskern Zevenhuizen het interactieve spel ‘’Boef in de wijk’’ gespeeld. Het spel wordt georganiseerd door Buurtpreventie Zevenhuizen samen met politie Waddinxveen-Zuidplas en gemeente Zuidplas. Het spel is bedoeld voor jong en oud.
Meer informatie vindt u op onze website zevenhuizen.zuidplasveilig.nl. Tijdens die avond zijn er ’boeven’ actief in het dorp. Deelnemers krijgen via onze Twitteraccount @BuurtP7huizen tips over de acties van de ’boeven’ op de verschillende locaties in Zevenhuizen. Na afloop worden de prijzen uitgereikt aan de deelnemers die de ‘boeven’ hebben gevonden.

’’Boef in de wijk’’ laat de deelnemers op een leuke manier kennismaken met verdachte situaties. Bovendien maakt het duidelijk hoe belangrijk het is om goed te kijken en te luisteren. Vangt u de ‘boef’? Meldt u dan nu aan via onze website zevenhuizen.zuidplasveilig.nl.

POLWZ politie BPZHN buurtpreventie boefindewijk Zuidplas

link

Op woensdagavond 20 september 2017 wordt in de dorpskern Zevenhuizen