Waddinxveen.ORG

Home Bericht toevoegen Contact

Vandaag, tussen 10:15 uur en 14:30 uur, hielden

Vandaag, tussen 10:15 uur en 14:30 uur, hielden wij een
verkeerscontrole in en rondom NieuwerkerkaandenIJssel.

Bij deze verkeerscontrole waren de Politie Landelijke Eenheid, Belastingdienst, collega’s van Coördinatie Executietaken (CET; afdeling voor openstaande vonnissen, opsporen veroordeelden etc.) en vrijwillige politie aanwezig.

Er zijn in totaal 16 bekeuringen geschreven voor onder andere het niet dragen van een gordel, niet hands-free bellen, geen verzekering hebben, rijden zonder rijbewijs en andere gedragingen omtrent de eisen van het voertuig.

De Belastingdienst heeft 25.300 euro geïnd en 4 voertuigen in bewaring genomen. Het CET team heeft 1743 euro aan zaken geïnd.

POLWZ politie verkeerscontrole ANPR

link

Vandaag, tussen 10:15 uur en 14:30 uur, hielden